Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες για το Battlefleet Gothic: Armada 2

*
Απομένουν περίπου δύο μήνες μέχρι την κυκλοφορία του Battlefleet Gothic: Armada 2 και είναι γεγονός οτι δεν έχουμε δει ιδιαίτερα πράγματα από πλευράς gameplay. Ευτυχώς αυτό πάει πλέον να υφίσταται, με τη σειρά videos Battlefleet Gothic: Armada 2 – Battle Overview, που θα επικεντρωθεί σε διάφορα κομμάτια του gameplay. Στο πρώτο μέρος που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, παρουσιάζονται τα βασικά που θα πρέπει να ξέρουν όσοι θα ασχοληθούν με το παιχνίδι. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε δώδεκα φατρίες και καθεμιά έχει διαφορετική συμπεριφορά σε stealth mode. Το ίδιο συμβαίνει με τις κινήσεις, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τις μάχες. Οπότε, ανάλογα με το ποια φατρία έχετε επιλέξει, θα πρέπει να καταστρώνετε διαφορετική στρατηγική. Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί, το Battlefleet Gothic: Armada 2, θα κυκλοφορήσει για PC στις 24 Ιανουαρίου 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*